Collectief lidmaatschap

Brancheorganisaties zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de ledentevredenheid en betrokkenheid en binding van de leden met de vereniging te vergroten. Doordat de juristen van BW7 Arbeidsjuristen voor Ondernemers veelvuldig betrokken zijn bij onderhandelingen over verschillende branche-CAO's, weten zij precies wat er speelt in de diverse sectoren en branches en zijn u en uw leden in goede handen voor wat betreft CAO en arbeidsjuridische ondersteuning.

BW7 Arbeidsjuristen voor Ondernemers biedt een snelle en betaalbare oplossing wanneer uw leden tegen arbeidsjuridische vragen aanlopen waar ze geen antwoord op hebben.

Hoe kan uw vereniging gebruik maken van BW7?
Brancheorganisaties en andere collectiviteiten bieden we de mogelijkheid een collectief lidmaatschap af te sluiten dat op maat en naar behoefte kan worden ingeregeld. Mocht de vereniging niet voor een collectief abonnement kiezen, kan aan individuele leden toch een stukje extra service worden geboden, waarmee zij tegen een speciaal kortingstarief lid kunnen worden. Daarbij plaatst de vereniging het aanbod van BW7 op haar website en kunnen leden zelf bepalen of zij van deze dienst gebruik maken.

Lidmaatschap van BW7:

Met BW7 zijn uw leden altijd up-to-date op arbeidsjuridisch gebied! BW7 is 24/7 toegankelijk tegen een gunstig tarief. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op!

btn aanmelden

Deel dit artikel

Voor € 20,- per maand verzekerd zijn van arbeidsjuridisch advies?

Meer informatie

 

Onze adviseurs

Eveline Verhagen

T: 0800-2974357
E: info@bw7.nl