Lid worden

BW7 Arbeidsjuristen voor Ondernemers staat voor u klaar! BW7 lost niet alleen arbeidsjuridische problemen op maar helpt deze ook te voorkomen.

Praktisch en toegankelijk
De juristen van BW7 zijn doortastend, deskundig, spreken de taal van de ondernemer en hebben kennis van uw branche. BW7 is toegankelijk en praktisch en is daarmee hét alternatief voor advocaat, rechtsbijstandverzekering en juridische abonnementen op vakliteratuur.

BW7 biedt een interessante combinatie van dienstverlening

  • Online 24/7 te raadplegen arbeidsjuridische kennisbank, bestaande uit concrete en praktische informatie voor werkgevers en voorbeeldmodellen van onder andere arbeidsovereenkomsten, waarschuwingsbrieven en vaststellingsovereenkomsten;
  • Helpdesk voor concrete arbeidsjuridische vragen of advies op maat;
  • Wekelijkse nieuwsbrief waarmee BW7 u op de hoogte houdt van nieuwe ontwikkelingen, wetswijzigingen en ander arbeidsjuridisch nieuws;
  • Gratis themabijeenkomsten waar actualiteiten en veelgestelde vragen worden behandeld;
  • Tweedelijns dienstverlening tegen een gereduceerd tarief van € 125,- (ipv een duur advocatentarief). Vooraf wordt altijd een indicatie gegeven van de verwachte te besteden tijd. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Individueel lidmaatschap van BW7 kost € 20 per maand. Ook collectief lidmaatschap is mogelijk, dit is interessant voor brancheorganisaties en verenigingen.

Kortom: met BW7 bent u altijd up-to-date op arbeidsjuridisch gebied! Nieuwsgierig? Of wilt u eens persoonlijk kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op!

btn aanmelden

Deel dit artikel

Voor € 20,- per maand verzekerd zijn van arbeidsjuridisch advies?

Meer informatie

 

Onze adviseurs

Charlotte Soons

T: 0800-2974357
E: info@bw7.nl