Referenties

Petra Kuijsters, HR Advisor

Petra Kuijsters, HR Advisor bij Clarks Shoes Western Europe:
Hoewel Clarks een wereldwijde organisatie is, waar we heel veel onderwerpen kunnen delen en bespreken, ben ik binnen Clarks Western Europe de generalist op HR gebied. BW7 is voor mij heel fijn als sparringpartner op het gebied van juridische onderwerpen in Nederland. Weten dat jouw oplossing wordt gedeeld door juristen maakt je zekerder in je advies aan het management. Het contact is persoonlijk en dat maakt de samenwerking heel prettig. De bijeenkomsten behandelen altijd actuele onderwerpen, er worden specialistische sprekers uitgenodigd. Achteraf kun je nog napraten met collega's en de juristen van BW7. Dit ervaar ik als heel toegankelijk.

Ingrid Ort, Partner/Adviseur

Ingrid Ort, Partner/Adviseur bij BMD Advies:
"BMD Advies Zuid Nederland is sinds kort zelfstandig en heeft behoefte aan kennis ten aanzien van arbeidsrecht. In BW7 hebben wij een goede partner gevonden waar wij deze kennis kunnen verkrijgen. De lijntjes zijn kort, de vragen die wij stellen worden accuraat en snel beantwoord. Tijdens de bijeenkomsten, die aan het einde van een werkdag plaatsvinden, krijgen wij op een effectieve en efficiënte wijze informatie over actuele onderwerpen zoals bijvoorbeeld de werkkostenregeling. De BW7 formule met een laagdrempelig abonnement bevalt goed, en voorziet bij ons zeker in een behoefte, kortom een aanrader voor bedrijven die zelf niet de juridische kennis inzake arbeidsrecht in huis hebben."

Wieteke Corstiaans, P&O Adviseur

Wieteke Corstiaans, P&O Adviseur bij Bixxs:
"P&O en arbeidsrecht zijn sterk met elkaar verbonden, maar tegelijkertijd ook echt andere vakgebieden. Vandaar dat ik het korte lijntje naar een arbeidsjuridisch specialist zeer waardevol vind, met name bij kritische ontslagzaken en wijzigingen in organisatie en/of arbeidsvoorwaarden. Met dank aan de specialisten van BW7, die altijd snel een concreet en goed onderbouwd antwoord op mijn vragen geven, kan ik een gedegen en compleet P&O advies neerleggen bij mijn opdrachtgevers. Op naar de volgende casus!"

Merel van Mierlo, teamleider alg. zaken

Merel van Mierlo, teamleider algemene zaken bij DTV Consultants:
“De nieuwsbrief van BW7 lees ik altijd, zodat ik up-to-date blijf op arbeidsjuridisch gebied. Maar ik ga vooral ook graag naar de themabijeenkomsten die BW7 organiseert. De vragen die tijdens de bijeenkomst bij mij opkomen, kan ik door het interactieve karakter van de bijeenkomsten direct aan de arbeidsjuristen stellen. Dat maakt BW7 voor mij laagdrempelig en toegankelijk!”

Deel dit artikel

Voor € 20,- per maand verzekerd zijn van arbeidsjuridisch advies?

Meer informatie

 

Onze adviseurs

Eveline Verhagen

T: 0800-2974357
E: info@bw7.nl