20 Sep

Speciale software voor de flexbranche

De flexbranche, ofwel de uitzendbureaus zijn dagelijks bezig om mensen aan het werk te krijgen. Vaak gaat het om tijdelijke banen. Dus banen waar een vaste medewerker even niet kan werken, maar hiervoor wel een vervanging ingezet moet worden. Om een zo goed mogelijke match te krijgen kloppen vele werknemers bij een uitzendbureau aan. Deze hebben een groot document met diverse werknemers die wellicht de betreffende functie wel even kunnen overnemen. Echter moet een administratie van zo een bureau er goed uit zien. Bovendien moeten de gegevens die in het systeem gezet zijn makkelijk te vinden zijn. Daarom is uitzendbureau software zeker een optie.

Snel de nodige gegevens krijgen

Met een paar muisklikken is het met de uitzendsoftware al te regelen dat de administratie over een bepaalde medewerker naar voren komt. De CRM-module die geïnstalleerd wordt zorgt ervoor dat dit geen tijdrovende zaak gaat worden, maar snel al resultaat te zien is. Dit is natuurlijk heel erg fijn voor de medewerkers, maar scheelt ook de nodige tijd. Flexmeester heeft deze module op de markt gebracht en heeft hier inmiddels al diverse medewerkers in de flexbranche geholpen. 

Bestel hier ook het speciale softwarepakket voor uitzendbureaus. Wil je eerst weten wat dit pakket voor voordelen heeft en hoe het eruit ziet, vraag dan eerst een demo aan. Deze demo kan al op locatie gegeven worden, of online. Vul hiervoor het formulier volledig in wat op de website van Flexmeester te vinden is. Zodra deze is ontvangen wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

+