Events

Bijeenkomst Werkkostenregeling

bun

Werkgevers kunnen niet meer om de werkkostenregeling heen. Vanaf 1 januari 2015 is de regeling definitief voor alle werkgevers verplicht. De regeling is op een aantal punten wel verbeterd om deze minder ingewikkeld te maken.

Omdat de werkkostenregeling gevolgen heeft voor de belastingheffing, is het geen overbodige luxe om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden en valkuilen die invoering van de werkkostenregeling met zich meebrengt. Op deze bijeenkomst van BW7 worden handvaten voor implementatie geboden.

Ins en outs

Petra Wunderink-Lemmens, werkzaam bij PwC, zal ons door de ingewikkelde werkkostenregeling leiden en daarbij ook ingaan op de recente wijzigingen. Hoe kunt u de werkkostenregeling implementeren? Welke kosten kunnen in de vrije ruimte worden ondergebracht, welke kosten zijn vrijgesteld en hoe bijvoorbeeld om te gaan met de auto van de zaak, de studiekosten van uw werknemer of de fruitmand die u aan uw zieke werknemer schenkt?

Actualiteitenflits

Op Prinsjesdag zijn de kabinetsplannen en de begroting voor 2015 gepresenteerd. Wat staat er op de planning voor het komende jaar? Onze juristen geven u een korte arbeidsjuridische update, waarbij onder andere wordt ingegaan op de wetswijzigingen die per 1 januari 2015 ingaan.

Programma en aanmelden

Ontvangst met koffie / thee vanaf 14.30 uur. De themabijeenkomst duurt van 15.00 - 17.00 uur, met aansluitend een borrel.

Gratis voor leden, niet-leden betalen € 95,- excl. BTW. Leden worden verzocht aan te melden via de persoonlijke uitnodiging.

Lidmaatschap BW7

Lidmaatschap van BW7 kost € 20,- per maand. Naast het bijwonen van de bijeenkomsten, kunt u gebruik maken van onze arbeidsjuridische helpdesk en kennisbank en ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief. Na aanmelding kunt u kosteloos annuleren tot twee weken voor aanvang van de bijeenkomst. Annuleert u binnen twee weken voor de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de deelnamekosten van € 95,- bij u in rekening te brengen. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Meer informatie Neem voor meer informatie over deze themabijeenkomst contact op met Elly Huijs. > Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om aan te melden

Datum: Donderdag, 30. Oktober 2014
Tijd: 14:30 - 17:00
Locatie: Het Corpac Huis, Reitseplein 1 te Tilburg
Deel dit artikel