Events

Webinar Verdieping WWZ: Presentatie en video nu online beschikbaar!

bun

Wilt u het Webinar Verdieping WWZ: Ontslagroutes, dossieropbouw en motivering van de ontslag(aanvraag) nog een keer zien of juist voor het eerst? Dat kan. Hier kunt u het gehele webinar terugkijken en hier treft u de presentatie aan.

Met de invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) zijn de ontslagroutes per 1 juli 2015 veranderd. Zo kunt u voor ontslag om bedrijfseconomische redenen en ontslag vanwege langdurige arbeidsongeschiktheid in eerste instantie alleen nog naar het UWV. Voor ontslag om persoonlijke redenen staat alleen de gang naar de rechter nog open.

De redenen voor het ontslag bij de Kantonrechter moeten goed onderbouwd worden.  Er moet sprake zijn van een redelijke ontslaggrond. Het opbouwen van een goed dossier is erg belangrijk! Wat is het verschil met de “oude” situatie? Wat is een “redelijke ontslaggrond”, hoe motiveert u op de juiste manier uw ontslagaanvraag? En hoe bouwt u een goed dossier op, waarmee u bent voorbereid op een eventuele ontslagprocedure?

Na een korte inleiding, waarin we de verschillende ontslagroutes nog eens kort toelichten, krijgt u mede aan de hand van recente jurisprudentie en andere ontwikkelingen praktische tips, waar u direct mee aan de slag kunt.

Graag nodigen wij u uit voor dit informatief en praktisch toepasbaar webinar! Deelname aan dit webinar is gratis.

Datum: Donderdag, 21. April 2016
Tijd: 10:00 - 11:00
Locatie: Online
Deel dit artikel